Tietoa meistä
Filosofia valkoisen esiliinan takana

AI-CAFE Suolahdessa valmistaa niin perinteisiä Suomalaisia makuja kuin myös, valikoiduista Aasialaisista ruokatarvikkeista exsoottisia Aasian makuja. Oman savustamon kylmä- ja lämminsavulohi, jota valmistamme 2-4 kr/kk. n. 10kg kerrallaan. Ruoka-aineet aina kuvailtu mahdollisimman tarkkaan.


MUISTATHAN KATTAVAN PITOPALVELU TARJONTAMME!

Meiltä saat kattavasti pitopalvelut ja astia-, pöytä- ja laitevuokraukset. Valmius on noin 50 hengen tilaisuuksiin. Valmistamme ruuat, tarjoamme astiat ja kaiken mitä juhlanne tarvitsee. Buffeet altaat, kahvikeittimet, juoma-astiat, termoskannut jne. Käytettävissä on kaksi telttaa, 3x3 ja 6x3m samaa mallia voidaan myös jatkaa peräkkäin eli 3x9m. Teltat ovat tukevaa tekoa. n. 50 tuolia ulkokäyttöön ja pöydät. 

Meidän sisätiloissa AI-Cafessa, voidaan tarjota tilaisuus n. 20 hengen tapahtumiin. Kesällä katettu terassi ja telttamahdollisuus. Videotykin, vahvistin/kaiuttimet, kannettavan, valkokankaan ja kahden eri karaokelaitteen vuokraus. (Madboy joka soittaa karaokelevyjä, sekä Magic Sing, jossa Englanninkielisiä, Tagalogia ja Suomalaisia lauluja) Kannettava jääkaappi, johon mahtuu n. 150 juomatölkkiä, (menee jäähän jopa helteellä). 

Meiltä saat myös koko porsaan paistovartaat ja tulipesän, juhlissa itse paistettavaksi tai porsaan valmiiksi paistettuna ja maustettuna (n.30kg). Grillit kaasu ja hiili ovat käytettävissä. Oma kalasavustamo, jossa pystymme valmistamaan 10kg lämmin-, sekä 10kg kylmäsavulohta kerralla. Toimitamme myös kaiken teille valmiiksi niin sovittaessa. Kysy lisätietoa ja tarjousta juhliesi järjestämiseen.

Mahdollisuus järjestää pitopalvelu+ tilaisuus myös Keiteleen rantaan, jossa isot nurmikentät, hyvät leiriytymismahdollisuudet, sekä kivinavetta, jossa voi pitää juhlatilaisuuden, tanssit tms. Tänne on mahdollista saada myös 400 neliön teltta. Kylpytynnyrit, saunat jne.. 

 

Valmistamme myös pienet ruoka-annokset tilauksesta.

Aasialaisten ruokatarvikkeiden myynti. Hyvä valikoima pakasteita, sekä kuivatarvikkeita. 


TERVETULOA!

Tiedoski teille, Arvoisat puhelin yms palvelumyyjät! 

Jatkossa, kun meille tulee laskut, josta ei ole kirjallista tilausvahvistusta, teemme automaattisesti rikosilmoituksen. Tämä siksi, että nyt jo toinen "nettinäkyvyyden tms" myyjä laittaa laskun palvelusta, jota emme ole tilanneet.